Palvelut

Valmistan räätälintyönä laadukkaita pukuja ja juhla-asuja, jotka kestävät aikaa. Käsityönä valmistettu vaate on ekologinen valinta.

PALVELUT MIEHILLE

Vaatturipuvut

Valmistan räätälintyönä täydellisesti istuvat modernit miesten puvut, irtotakit, smokit ja frakit laadukkaista luonnonmateriaaleista Asiakas voi valita joko perinteiset tai kevyet tukimateriaalit.

Vaatturipuku valmistuu yleensä kahdella sovituskerralla ja vaatii vain vähän aikaa ja vaivaa asiakkaalta. Räätäliltä kuluu aikaa sen valmistamiseen n. 40 tuntia.

Käsityönä valmistettavaan pukuun voidaan tehdä muodistuksia ja kokomuutoksia ja siten jatkaa puvun käyttöikää.

Suunnittelen myös persoonallisempia vaihtoehtoja juhlapukeutumiseen.

Mittamuutospuvut ja -paidat

Tasokkaat Cavaliere-mittamuutospuvut valmistetaan Euroopassa asiakkaan mitoilla hänen valitsemastaan materiaalista. Vaatturimestarina otan mitat ja `kaavoitan` tehdaskaavan asiakkaan kokoon ja ryhtiin istuvaksi.

Toimitan laadukkaat, sveitsiläisistä puuvillakankaista valmistetut Hübscher -mittatilauspaidat. Valittavana on kymmeniä eri kuoseja, värejä ja laatuja. Myös kaulukset, rannekkeet, taskut ym. yksityiskohdat ovat valittavana oman maun mukaisesti.

PALVELUT NAISILLE

Jakkupuvut, housupuvut ja takit

Valmistan kaavat jokaiseen vaatteeseen erikseen, tämän tuloksena on täydellinen istuvuus. Oman kangasvaraston lisäksi valittavana on tilauskankaita eurooppalaisilta toimittajilta, Zegna, Agnona, James Hare Silks, ym.

Morsiuspuvut ja iltapuvut

Suunnittelen ja valmistan hurmaavan persoonalliset ilta- sekä hääpuvut asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaisesti.

Englantilaisen James Hare -silkkitalon valikoimista löytyy kymmeniä silkkilaatuja ja -värejä niin arki- kuin juhla-asuihin.

Korjaukset ja muodistukset

Teen kokomuutos-korjaukset vaatturipukuihin naisille ja miehille.

Palvelen myös muissa korjaustarpeissa kuten lyhennys-, vetoketjunvaihto, ym.

Pukeutumisetiketti

Opastan myös etiketin mukaiseen pukeutumiseen esimerkiksi tohtorinväitöstilaisuuksiin.

Katso pukeutumisetiketti Vaatturiliiton sivuilta.